Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Luborka

8. 3. 2011 14:14
No jo,

je to kruté, ale jednoznačně to směřuje k něčemu obdobnému jako třeba v potravinářském průmyslu. Český člověk není vůbec náročný, je jenom více snob a tak mu záleží na pozlátku, místo na kvalitě. Staneme se popelnicí ne jenom v konzumaci nic neříkajících potravin. Pokud....? No, co by jste řekl, že by to mohlo změnit?

0 0
možnosti
TK

Higen

8. 3. 2011 14:34
Re: No jo,

Česká zem a její obyvatelstvo se musí pozvednout a začít znova zodpovídat samo za sebe, rozhodovat podle svých a ne cizích hodnot. Jedině zdravé národní uvědomění a racionální společenská osvěta o skutečném stavu vývoji společnosti mohou být hnací silou změn k lepšímu. O českém školství, financích, politice musíme rozhodovat my sami, jedná se o naše vlastní osudy. Evropská unie a její představitelé se v České republice nezodpovídají z dopadů svých nařízení, jaký mandát a právo ovlivňovat český národ mají? :-/[>-]

0 0
možnosti
MN

Máslav Nahlavel

8. 3. 2011 12:28
Tušil jsem něco takového,

ale vy jste to výborně popsal R^R^

0 0
možnosti
F

ftdolton

7. 3. 2011 15:14
Njn,

ten postřeh je relativně správný a má obecnější platnost. EU skutečně "spolufinancuje" akce, které považuji za hloupé mrhání penězi. Obvykle jde o jakoukoliv nevýrobu - nehmotná "díla" - projekty na zlepšení ... Pokud má věc materiální podstatu, tak to bývají různé "naučné stezky" a pod.

0 0
možnosti
MN

Máslav Nahlavel

8. 3. 2011 12:32
Re: Njn,

Myslím, že jde v první řadě o propagandu, struktury EU, které považuji za zločinecké, si kupují lidi a jejich náklonnost. Pak je sprostě okrádají. Celý ten systém je taková nehoráznost, že každý, komu to trochu myslí, se tomu musí postavit. Takhle už to dál nejde !!

Všude ty hloupé cedule EU, které ve skutečnosti akorát upozorňují na naši ubohost a neschopnost, například aspoň udržovat věci, které naši předci dokázali vybudovat. A bez dotací !!!! EURv

0 0
možnosti
R

roman036

7. 3. 2011 13:48
To je pěknej argument

Ale mnohem hodnotnější by nejspíš byl ten, že nemáš rád modrou vlajku s hvězdičkama. Aspoň by si nevypadal jako úplnej blbec:-)

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

7. 3. 2011 13:32
Vzkaz autorovi

Váš článek jsem nečetl, i když si myslím, že bych s ním asi stoprocentně souhlasil. Ale už ten nadpis mě odradil. Argumentů přímých proti centrálně řízené Evropě je tolik, že jeden argument nepřímý navíc už nemůže na mém pohledu na centráílně řízenou Evropu nic změnit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1781x
Ostravák žijící toho času v Praze.