Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

I tento exot má volební právo. Kdyby se takto exoticky vyjadřoval k poměrům b rusácku, nemá ani práva, ani svobodu. Což je pod rozlišovací úrovní živočichů z partičky soudruhů Vyvadilů, Doubravu, Ondráčků, Foldynů a podobných exotických entit.

2 0
možnosti
Foto

Já jsem tedy zhola vzdálen tomu, abych hodnotil kvalitu textu... ale je nějaký překlad z ruštiny, jakože google translator? Vždyť máte lež už v perexu. Kde přesně v USA nebo Kanadě se zakazuje demonstrovat probůh? Nespletl jste si USA s Moskvou? Tam ano, to jsem četl.

A samozřejmě tedy, dle pravidel blogu iDNES.cz byl text stažen na Váš osobní blog. Pokud doložíte svá tvrzení nejméně dvěma na sobě nezávislými zdroji, text na hlavní stranu vrátíme.

Za administraci

Patrik Banga

admin

3 0
možnosti
LH

Zajímavé, že když osoby typu Flašky a Zieglera nálepkují zcela lživě druhé jako "rusofilly" (a tisíc dalších variací), tak nic dokládat nemusí.

0 0
možnosti
IB

Je správné podívat se na věci ze všech stran a z výšky, je správné pochybovat o tom, co je nám předkládáno a je správné o všem diskutovat. Není správné, když vás za to, že o věcech přemýšlíte a pochybujete označí jiní nějakou nálepkou.

1 0
možnosti
Foto

Také pochybujete o tom, že Rusové dobrovolně vtrhli na Ukrajinu?

1 0
možnosti
Foto

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

[UA][UA][UA]EU[>-][UA][UA][UA]

1 0
možnosti
Foto

Neměli bychom se asi uzavírat před možnosti, že se může jednat o mocensky obchod/dohodu. Obchod, kde my lidé, naše životy slouží pouze jako prostředek směny. Jako platidlo.

Zdroj: https://tomaskupec.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784353

Je to jasné jak facka. USA (možná i EU) se dohodly s Ruskem, ať napadne Ukrajinu, že jim to moc pomůže. A Rusko to celé šťastné udělalo.

Koukám že prokremelští hlásalové se zase začínají rojit.

3 0
možnosti
Foto

Tímto svým článkem jste se zařadil po bok mnoha zdejších podivínů, které nemůže nikdo brát vážně. K tomu vám gratuluju...;-D

2 0
možnosti
LH

Slyšel jste někdy slovní spojení "diskuze k tématu"?

0 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1781x
Ostravák žijící toho času v Praze.