Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

crutov

4. 11. 2010 13:46
lolky LOL

;-D

0 0
možnosti
C

certik_bertik

5. 10. 2010 23:34
vždyť ten

Bildenberg je stejně úplný nesmysl

0 0
možnosti
PD

pedol

6. 10. 2010 10:55
Konspirační teorie také zrovna nemusím,

ale ať mi nikdo nebulíkuje, že spolek takových mocenských a finančnických šajb je toliko diskuzním kroužkem jenž nekroutí oním pomyslným kormidlem. Tato "rada moudrých" kormidelníků (řek bych spolek mocichtivých liberálů s mesiášskými komplexy) kormidluje civilizaci již drahnou řádku desetiletí a mne nepřekvapuje k jakým výsledkům se dopracovali.

Jako "otec zakladatel" a roky předseda spolku figuruje vlivný finančník považovaný za šedou eminenci mnoha globálních politik - David Rockefeller.

Dále v něm figurují mocenské eminence jako H. Kissinger, Lloyd Bentsen, Gerald Ford, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dan Quayle, Donald Rumsfeld, Colin L. Powell, John Edwards, Kathleen Sebelius (guvernér Kansasu, vybrán Obamou jako ministr zdravotnictví a sociálních služeb), Alexander Haig, Timothy F . Geithner (prezidenti Federalální Reservní banky New Yorku), George Soros, Paul Volcker a Alan Greenspan (bývalý předseda Federálního rezervního systému), Lloyd Blankfein (výkonný ředitel společnos

0 0
možnosti
OP

OskarPokorny

5. 10. 2010 19:38
Rozpor

Tak už si to sakra ujasněte. Jeden říká, že Klaus je poslední český vlastenec, který je poslední hrází před ovládnutí země trilaterar/bildelberg/NWO/EU/ekoteroristy/nekuřáky/ufony/zahrádkáři další říká, že je to agent KGB placený přes Lukoil, který přijímá osobně rozkazi od Putina. Máte v tom trochu bordel ne? MMCH Pehe není členem Bidlderberg - jediní potvrzení členové B s vazbami na ČR je Žantovský a Schwanzerberg.

0 0
možnosti
PD

pedol

5. 10. 2010 22:32
O tom, že v tom jede i pseudohumanista Pehe nepochybuji,

  Jde-li o výtky  od levičáka Peheho vůči velekormidelníkům z onoho spolku mocných - Bildeberg jsem  - nikde čárka a i v posledním jeho blogu de facto obhajuje ten jejich "Nový světový pořádek". Jak jinak, nechybí ani jeho obligátní kopanec do Klauze (-:  Zkuste si do vyhledávacího systému Peheho webovek nebo i blogu zadat slovo "Bilderberg", získáte "nula výsledků"  Ten závoj jeho mlčení o něčem vypovídá...Ostatní jeho slohovky jsou jen zástěrkou pro zmatení stáda.

  Ona nová vládnoucí třída, reprezentovaná ve své vrcholné mocenské formě tzv. "global governance" mj. i spolkem Bilderberg si tak dlouho hrála s ohníčkem, až zapříčinila nynější požár. Nyní se pokrytecky tváří, že za něj může kdosi jiný a exkluzivně jejich recepty jej jsou s to uhasit. Toto je iluzorní, neb toliko potírají příznaky krize, její kořeny však zastírají.  Blicí smajlík.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

5. 10. 2010 19:08
Sudruzi,

rozběhněte se po fabrikách,sbírejte podpisy,je čas zúčtovat s takovými nepřáteli a vlastizrádci našeho drahého Česka a milovaného otce vlasti,tatíčka všech tunelářú,pana presidenta Vendy Klausů!! Navrhuji pro zrádce Peheho trest jediný možný,totiž trest smrti oběšením!To bude jen první vlašťovka na cestě pro očištění vaší lidovědemokratické společnosti na cestě za světlými zítřky vyspělé facebookové internetové smskové nové budoucnosti!Čest práci,a rukám klid!Ať žije talentmánie,a podobně!;-€;-O[>-]

0 0
možnosti
PD

pedol

5. 10. 2010 22:18
Re: Sudruzi,

Spíše se hezky se taky ukazuje kocovina Američanů po budovatelské euforii ve stylu "Yes, we can". Obamův hvězdný tým se pod náporem reality rozpadá.... Holt lidi na Západě stále postrádají zkušenost s totalitou. To nespitomělý našinec, jakmile spatří fangličky doprovázené budovatelskou rétorikou o lepších zítřcích, o škůdcích a reakcionářích, hnedle spozorní: "Kua, kde už jsem totok slyšel?"

0 0
možnosti
S

snaduzdost

5. 10. 2010 15:47
vytvoření Nového světového řádu

Pehemu nedělá problém cokoli je pro člověka nebezpečné. On se v klidu  sbalí a frnkne si před tím do jakékoli tramtárie. Tam se zašije, přečká to v klidu a pak se zase vynoří a kybicuje, aby zase napomohl vytvoření situace, která je  pro lidstvo nebezpečná. Prostě jeden z těch Leninových užitečných idiotů.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

5. 10. 2010 15:39
Václa Klaus

podepsa LS, o které je přesvědčen, že zbaví ČR suverenity. Přesto ji jako prezident podepsal. Neodmítl podepsat, neodstoupil. Za to by měl být souzen jako vlastizrádce.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

5. 10. 2010 15:48
Barry Goldwater

Bariku, neštěkej na prázdno!

0 0
možnosti

lubossula

5. 10. 2010 15:38
alespon

byste mohl spravne psat jmena..... Rv

0 0
možnosti
TK

Higen

5. 10. 2010 18:19
Re: alespon

děkuji za upozornění, opraveno :-)[>-]

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

5. 10. 2010 15:14
spiklenecké teorie nemají svou konferenci?

měl bych tip na řečníka za ČR ;-D

0 0
možnosti
PP

ppelc

5. 10. 2010 15:03
Ja myslim,

ze je spis vlastizradce, nez vlastenec...

0 0
možnosti
TJA

Třetí jezdec apokalypsy

5. 10. 2010 14:59
Synku, tobě dobře hrabe.

;-D

Respektive nejedná-li se o recesistickou akcičku hradniparticka.cz. Ale tohle je až moc stupidní. Vlastně jako celý Václav Klaus.

0 0
možnosti

andy_warhol

4. 11. 2010 13:40
Re: Synku, tobě dobře hrabe.

myslet si ze jemu hrabe je asi tak stejny jako verit na pohadky, oni vam v televizi pravdu nereknou, to se nebojte. Vite vy vubec jak dnesni medialni realita funguje ? studoval jste nekdy nejakou problematiku hloubeji nez z televize ? mate svuj nazor na tohoto blogera podporen vubec nejakymi argumenty nebo jenom placate jako spravny ovcan a eurohujer ? ci jste snad dokonce placenym diskuterem ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1781x
Ostravák žijící toho času v Praze.