Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Hluboce se mýlíte. KS není šéfem páté kolony EU ale určité části Amerického establishmentu. Což není totéž. Každopádně je fakt, že zájmy českého národa a čechů jej nezajímají ani minimálně. Radar a Kosovo jsou jasné.Rv

0 1
možnosti
JP

J66o45s39e81f 43P75o30t75r

10. 1. 2013 22:05

Cítím se jako Evropan, nechci sdílet hodnoty společnosti, jejíž 80% příslušníků si vykládá svůj život podle zpátečnické, tmářské, na smetiště dějin odhozené ideologie reálného socialismu.

Budu volit Schwarzenbergra!!!

1 5
možnosti
JS

Karma R^

Já razím heslo, že jsem nejprve Čechem, a až potom případně Evropanem. A český prezident by se tímto heslem měl řídit.

5 2
možnosti
SB

Samozřejmě že jsem Evropanem, protože bydlím v Evropě. Avšak český prezident by měl být především českým prezidentem a teprve potom Evropanem. Vyplývá to přímo z charakteru jeho funkce a z textu přísahy, kterou je povinen složit. Kandiduje v České republice na funkci prezidenta České republoiky, nikoli v Bruselu na funkci správce provincie, která se jmenuje Česká republika.

4 2
možnosti
RK

A jak by se to mělo projevovat v praxi?

2 2
možnosti

10. 1. 2013 18:53

Vy jste také EU, Tomášku.

2 3
možnosti
RK

Když někdo bydlí uprostřed Evropy, tak je Evropanem. To jen pár zaprděnců má pocit, že je to jinak. Nevím co dělá Čecha Čechem.

2 6
možnosti
RK

A zase mínus. Jedu na sever 90 Km, je tam Německo. Jedu na západ 180 km, je tam Německo, jedu na jih 200 km, je tam Rakousko. Tam všude to mám o hodně blíž, než do Ostravy. Občas mi to připadá že ti Rakušáci a Němci jsou nám víc podobní, než Ostraváci.

3 4
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1781x
Ostravák žijící toho času v Praze.