Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P64e97t17r 67M60u83n38z88a16r

20. 10. 2020 17:46

Koukám tohle je snad inkarnace Josefa Vyskočila (ano toho z Putimi). Ad

1) zamyslím se říkám, že čím víc nemocných tím víc se testuje? Na tom není nic nelogického. Popřípadě se můžu kouknout jak se vyvíjí křivka poměru pozitivních na celém testování

2) to snad bylo i v první vlně, jenže tendy bylo díky včasným opatřením daleko méně nakažených

3) samozřejmě, že to v prvních 33 týdnech není.

4) nepřekvapivé.

Nevím o co se pokoušíte, ale tohle je hloupost.

0 0
možnosti

Já tedy rozhodně nepatřím mezi ortodoxní rouškofily, ale tento tento váš výplod považuji za hodně diletantský. Rv

1 0
možnosti
Foto

Zřejmě Vám uniklo, že se testuje právě proto, aby byli nalezeni potenciální přenašeči viru (což jsou osoby covid pozitivní).

Podle toho se také určuje, koho testovat, a proto se také testuje čím dál více.

Čili zaměňujete příčinu a následek.

Testuje se více proto, že se nemoc šíří (stoupá počet osob s příznaky), ne tedy naopak.

Dnes pozitivní mohou do dvou týdnů potřebovat nemocniční lůžko. Je třeba předem odhadnout, kolik těch lůžek připravit. Když víte procento z určitého celku, stačí zjistit, jak je celek vlastně početný, abyste tuhle potřebu odhadl.

2 2
možnosti
Foto

Váš milovaný profesor MUDr,. Beneš na nějž se odvoláte, řekl, že čím víc testujeme tím víc máme nakažených Přítomnost koronavirové RNA v dýchacích cestách neznamená, že člověk je nemocen a infekční. Koronavir v jeho těle je neaktivní. Kdyby se testovalo na chřipku bude nakažených daleko víc.

1 1
možnosti

Zajímavé, že země na západ od nás testují mnohem více a nemají taková procenta prokázaných případů...ale Babiš evidentně má prsty po celém světě...chce to alobal na hlavu...

Občas člověk žasne, nad myšlením jiných lidí...pak to tady vypadá, jak to vypadá...

2 1
možnosti

Je doba přemíry informací, nikdo z nás nestihne číst vše, tak si lze vysvětlit, že vám leccos uniklo z vysvětlení odborníků, např. v určitém období ve shodném počtu testovaných máte méně pozitivních, později bohužel více, což se děje teď, navíc s prokázaným rizikem, že stihnou nakazit více lidí než v létě apod. I v zahraničí lékaři oznamují potvrz. případy nemoci a úmrtí někdy se zpožděním, ale v takovém množství případů za den je to zanedbatelné. Nárůst pacientů v nemocnicích a drtivý denní počet mrtvých - to úplně stačí na vysvětlenou, v opatřeních proti nákaze bych přitvrdila víc než vláda. Já si spíš všímám toho, že např. švýcarští lékaři dokázali při jarní pandemii odléčit i mnoho necovidových pacientů na rozdíl od ČR.

0 0
možnosti

Ještě jste zapomněl uvést, že Babišova vláda donutila k tomu zkreslování skoro celý svět. Co tak zajít na léčení?

2 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
Foto

Covid nikdy nezmizí a žádné roušky, žádná restriktivní opatření jej nezahubí. Bude mezi námi jako chřipka. 85 procent lidí s covidem nemá žádné příznaky. U 10 procent lidí je nutná hospitalizace a 5 procent má závažné důsledky. U zemřelých se neví, zda zemřeli s coronavirem anebo na coronavir. To nikdo nezjišťuje. Zdravý člověk na coronavir neumírá. Celkový počet zemřelých za prvních 34 týdnů tohoto roku v ČR je druhý nejnižší od roku 2015. Méně lidí zemřelo pouze v roce 2016. Tyto statistické údaje byly publikovány 12. 10. 2020

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, tento článek je myšlen vážně, nebo je to satira? Pokud je myšlen vážně pak alarmující je nárust záchytů od konce srpna ze tří procent testů na dnešních třicet.

4 1
možnosti
Foto

Omluva od začátku srpna

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1781x
Ostravák žijící toho času v Praze.