Tomáš Kupec

Kandidatura na funkci Vrchní protektor pro Čechy, Moravu a Slezsko

30. 12. 2012 18:55:00
Sionista a nečech K. Schwarzenberg agitační shon za to, že právě on je pro funkci protektora tím nejvhodnějším, zvládá jedna báseň. Skutečně i mě hravě přesvědčil, že se do pozice vrchního protektora hodí nejlépe ze všech kandidátů, byť mu pánové Fischer, Dienstbier, Zeman, Sobotka, Franz a dámy Fischerová, Roithová svými postoji významně konkurují. Ovšem na knížete stále mají, co dohánět.

Nečešství

Kníže svou loajalitu k nadnárodním myknize.jpg
šlenkám a tudíž své protičešství zdárně prokazuje již několik desetiletí a to výrazněji než kterýkoliv jiný z výše jmenovaných. Proto i já zastávám názor, že právě on je tím pravým kandidátem na reprezentanta mimočeských zájmů a sil.

Zvolme si ale do svého čela někoho, o kom budeme moci říci pravý opak a protektorát nechme jen jako neuskutečněný sen fašizoidních zájmů. Od národa se společnými zvyky, historii, tradicemi a zájmem na jejich přetrvání by bylo přece více než hloupé, nebál bych se říci zločinné, kdyby si do svého čela dobrovolně zvolil někoho, kdo by naší zemi opět cíleně škodil, jak to činil předešlý zástupce mimonárodních zájmů Václav Havel. Pokud budete myslet na budoucnost a neopomenete při volbě hlavy státu své svědomí, není možné, abyste něco podobného učinili, aby se stal prezidentem někdo z výše jmenovaných.

Koho tedy (budu) volit?

Pozorný čtenář si určitě všiml, že jeden kandidát v souvislosti s ohrožením českých zájmů jmenován nebyl. Je jím Jana Bobošíková. Volím ji a mám k tomu jeden nezlomný důvod. Je to jediný kandidát, který stoprocentně chce hájit zájem České republiky a jejích občanů. Co je víc?

Nevolte člověka, který bude zastupovat zájmy cizí u nás, ale člověka, který bude hájit zájmy naše, národní před těmi cizími.

Autor: Tomáš Kupec | karma: 20.09 | přečteno: 1536 ×
Poslední články autora